Punto Banco strategie

Punto Banco strategieWanneer je Punto Banco speelt dan kan het aan te raden zijn om een goede strategie te gaan gebruiken. Dit is dan wel een strategie die met je inzet te maken heeft. In tegenstelling tot Blackjack heb je bij Punto Banco niet de keuze wanneer je een kaart neemt. Het spel verloopt dan ook vanzelf en de keuze die jij hebt dat is om in te gaan zetten op winst voor de speler, voor de bank of dat het een gelijkspel wordt. Je mag dan ook gerust stellen dat dit een relaxt spel is waar je als speler geen fouten kunt gaan maken. Op deze website schrijven we voor de high roller spelers en dit betekent dan ook dat er grote bedragen gebruikt worden. Het is dan ook logisch dat je zo weinig mogelijk risico wilt gaan lopen als je gaat spelen. Het gebruik van de juiste strategie kan je dan helpen en daar kun je veel plezier bij hebben.

Direct spelen in een uitstekend casino

Welke strategie is nu het beste?

Het is niet zo dat er één strategie is die het beste is. Ook is er geen enkele strategie die je kan garanderen dat je gaat winnen. Toch zal je merken dat wanneer je volgens een vaste strategie gaat spelen dat de kans dat je gaat winnen een stuk groter is en dat je meer kans hebt dat je met een mooie winst het spel af kunt gaan sluiten. Er is dan ook niet één juiste Punto Banco strategie maar er zijn er meerdere. Wat bijvoorbeeld verstandig is dat is om altijd op de bank in te gaan zetten. Statistisch heeft deze namelijk een grotere kans om te gaan winnen. Verder kun je nog veel meer strategieën tijdens het inzetten gaan gebruiken om zo een leuke winst te gaan behalen.

Live-Baccarat

De Martingale strategie

Wat een prima strategie voor high roller spelers is om te gebruiken is de Martingale strategie. Wanneer je deze gebruikt dan verdubbel je je inzet steeds als je verliest. Win je dan keer je weer terug naar je originele inzet. Het nadeel is dat je bij deze strategie met grote inzetten te maken kunt krijgen maar dit is juist voor de high roller spelers geen probleem. Het grote voordeel is dat als je een aantal malen hebt verloren en je wint dat je dan ineens als je verliezen hebt goedgemaakt.

De Fibonacci strategie

Waar je ook gebruik van kunt maken dat is de Fibonacci strategie. Dit is een strategie waar je voor jezelf een inzet bepaald en deze schrijf je achter elkaar op. Wanneer dit bijvoorbeeld tweehonderd euro is dan schrijf je tweemaal tweehonderd achter elkaar en deze tel je dan bij elkaar op. Vervolgens schrijf je de som van deze twee getallen weer achteraan aan het rijtje en dit is dus vierhonderd. Je gaat dan weer de laatste twee getallen bij elkaar optellen en de som achteraan het rijtje schrijven. Een voorbeeld van een rij kan dan ook zijn:

200, 200, 400, 600, 1000, 1600, 2600, 4600, enzovoort …

Wanneer je begint met spelen dan start je bij je originele inzet. Win je dan ga je naar de volgende inzet en wanneer jeVeilig en goed spelen verliest dan zet je twee stappen terug, Uiteraard kun je niet verder terug gaan dan je originele inzet. Ook met deze strategie kun je hele mooie winsten gaan behalen.

Je ziet dat er zeer veel strategieën zijn die je kunnen helpen om een goede winst te gaan behalen. Het gebruik van een strategie is altijd aan te raden en je zult zelf ook merken dan wanneer je met een vaste strategie gaat spelen dat je dan meer winst gaat behalen.

Hoe probeer je een strategie?

Iedere speler is weer anders en het kan dan ook goed zijn dat een bepaalde strategie beter bij je past. Het is dan ook aan te raden om de verschillende strategieën eerst te gaan proberen. Wanneer je dit gaat doen dan kun je voor jezelf bepalen met welke strategie je het meest succesvol bent en waar je het meeste plezier in hebt. Het is dan goed om de strategieën met elkaar te gaan vergelijken en dit kun je gaan doen door een vast aantal spellen te gaan spelen. Wat je kunt doen is dan tien spellen Punto Banco spelen en gebruik maken van één strategie. Je schrijft vervolgens op hoeveel winst je hebt gemaakt en Speelgrenzengaat dan een andere strategie proberen. Wanneer je de strategieën allemaal hebt geprobeerd dan weet je ook meteen welke strategie je het meeste geld heeft opgeleverd en bij welke je je het prettigste voelde. Het is aan te raden om  niet alleen naar de resultaten te kijken maar er ook rekening mee te houden waar je het liefste mee speelt. Wanneer je speelt met plezier dan blijf je langer geconcentreerd en dan zal je ook betere winsten gaan behalen. Ga dus ook snel kijken welke strategie het beste bij jou past en probeer een mooi bedrag bij elkaar te gaan spelen.